Binnen de gemeente worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Er zijn verschillende samenkomsten, gemeente opbouwende activiteiten en jeugdgroepen. Verschillende pastoraat teams dienen onze gemeente. Daarnaast zijn er verschillende zendelingen uitgezonden vanuit onze gemeente, en worden er evangelisatie acties gehouden.

Heeft u vragen over één van deze activiteiten dan kunt u altijd contact opnemen.

Jeugd

Voor de jeugd zijn er een aantal specifieke activiteiten in onze gemeente.

Zondagscholen

Tijdens de samenkomsten op zondagochtend is er zondagschool voor de kinderen in de leeftijd van 3-12 jaar. De allerkleinsten kunnen tijdens de samenkomst naar de creche gebracht worden. De jeugd van 13-15 jaar komt om de veertien dagen tijdens de samenkomst bij elkaar. Voor al deze activiteiten geldt dat ook de gasten hierbij van harte welkom zijn.

Baarn 12+ en 15+

In Baarn zijn er drie jeugdgroepen, elke twee weken komen zij bij elkaar. Vier keer per jaar is er een gezamelijke (alle drie groepen) avond, of activiteit: de Full House.

Xplore is vanaf 12 jaar, Xperience vanaf 16 jaar en Xpand vanaf 18 jaar.

Per groep worden er bijbelse thema's behandeld in een gezellige ambiance. Ook jij bent van harte welkom om met je leeftijdsgenoten een topavond te hebben.

De Xplore en Xperience avond is op zondagavond en de Xpand op woensdagavond. Zie agenda voor data en locatie. Info krijg je via André Haringsma, andré@haringsma.info of 06-21810740.

Bunschoten Y'Arks

In Bunschoten is er één groep voor de jongeren die naar de middelbare school gaan. Vanaf dat ze naar de brugklas gaan zijn ze tot hun 18e welkom bij Y'Arks. Elke twee weken komen zij op zaterdagavond bij elkaar. Voor meer informatie mail je yarks@dereddingsark.nl.

Jongerenbijbelstudie radical

De jongerenbijbelstudie is een bijbelstudie groep speciaal gericht op jongvolwassenen. Elke twee weken komen zij bij elkaar om serieus Gods Woord te bestuderen en daar met elkaar over te praten. De bijbelstudies worden over het algemeen door de jongeren zelf voor bereid.