Binnen de gemeente worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Er zijn verschillende samenkomsten, gemeente opbouwende activiteiten en jeugdgroepen. Verschillende pastoraat teams dienen onze gemeente. Daarnaast zijn er verschillende zendelingen uitgezonden vanuit onze gemeente, en worden er evangelisatie acties gehouden.

Heeft u vragen over één van deze activiteiten dan kunt u altijd contact opnemen.

Bijbelstudies

In onze gemeente worden een aantal bijbelstudies gegeven die doordeweeks plaats vinden. Sommige zijn elke twee weken, andere één keer in de maand. De bijbelstudies varieren van insteek: sommige zijn voor jongeren bedoeld, andere hebben een focus op het profetische woord.

Huiskringen

Gemeente ben je niet alleen op zondag in de samenkomst, gemeente ben je juist ook doordeweeks als je elkaar nodig hebt in het dagelijkse leven. Om elkaar ook buiten de samenkomst te ontmoeten zijn er een aantal huiskringen gestart. Deze -plaatselijke- kringen zijn bedoeld om dingen met elkaar te delen, samen God te zoeken in Zijn woord en om gewoon gezellig de avond door te brengen.

Bidstonden

Onze God is een God die ons wil ontmoeten. Dit kan natuurlijk in de samenkomst en in de bijbelstudies door Zijn Woord te openen, maar wij mogen ook vrij uit tot Hem spreken. Juist om die mogelijkheid ten volle te benutten en om zo regelmatig samen in gebed te gaan zijn er een aantal bidstond groepen. Sommige zijn algemeen, andere gericht op de zending. Ook hierbij geldt dat onze Heer, Jezus Christus, centraal staat en dat we samen opgebouwd worden in ons geloof.

Cursussen

Om onze kennis te vergroten of op te frissen wordt er een aantal cursussen gegeven in de gemeente. De Marriage Course is een cursus voor echtparen, die gedurende zeven avonden wordt gegeven. Deze cursus is sterk aan te raden voor echtparen die hun huwelijk willen versterken en samen een huwelijk willen opbouwen volgens Gods wil.

En verder

Naast de vaste cursussen zijn er ook incidentele cursussen over een specifiek onderwerp als pastoraat, opvoeding, zondagsschool en muziek.